Naast het wekelijks spreekuur van Haitske van de Linde is de VVD Hilversum sinds een aantal maanden ook bereikbaar via Whatsapp en het is een succes!

De VVD Hilversum is na e-mail, Twitter, Facebook en het spreekuur ook sinds enkele maanden bereikbaar via WhatsApp, voor alle Hilversummers met vragen over de gemeente. De tijd van langzame en ouderwetse correspondentie is voorbij. Wie een politiek probleem wil delen is nu nog slechts een WhatsAppbericht verwijderd van snel contact met de VVD Hilversum. En dat werkt, aangezien in de afgelopen tijd verschillende mensen zich via het contactpunt hebben gemeld met een vraag of opmerking.

Zo was er bijvoorbeeld een Hilversummer met een vraag omtrent overlast van afvalbakken bij haar in de straat, die wij aan het juiste contactpunt binnen de gemeente hebben gekoppeld. Ook was er iemand met een specifieke vraag over de nieuwbouw in Hilversum-Noord en die geïnteresseerd was in de visie van de VVD Hilversum op deze plannen.

Na het succes van de Whatsapp groepen ter preventie van inbraken, mede door de inzet van Ruud Verkuijlen, ontstond het idee ook namens de fractie een meldpunt op te richten via WhatsApp. Aangezien de wereld steeds meer met elkaar in contact staat en sneller communiceert kan de VVD Hilversum als lokale politieke partij daar in niet achterblijven. Wij willen als fractie zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor de Hilversummer, ook via alle vormen van social media. WhatsApp is hét communicatiemiddel van tegenwoordig en dus moet ook de VVD Hilversum hiermee te bereiken zijn.

De VVD Hilversum is te bereiken per WhatsApp op het telefoonnummer 06-22892483. Uw berichten komen dan terecht bij Freek Reijmerink, de fractiesecretaris. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren en terugkoppeling te geven op de gestelde vragen. Gebruikt u geen WhatsApp dan kunt u ons ook telefonisch bereiken!

Freek Reijmerink