Hilversum wordt stap voor stap steeds mooier. Er zijn afgelopen jaren al diverse projecten opgepakt. Zo zijn er woningen gebouwd bij Anna’s Hoeve, is het Hilvertshof opgeknapt en bruist het Marktplein tegenwoordig met Mout als fraai middelpunt. De komende vier jaar staat een volgend groot project op de agenda: het stationsgebied. De herinrichting van het stationsgebied gaat de entree van de stad verfraaien en daarbij de verkeersstromen verbeteren.

De Hilversumse VVD organiseert op 8 november een informatieavond over de vernieuwing van het Hilversumse stationsgebied. Vanuit verschillende invalshoeken wordt u bijgepraat over de plannen en de keuzes die gemaakt moeten worden.

De toegang op deze avond is gratis en bedoeld voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. Ook als u geen lid bent van de VVD zouden we het heel leuk vinden als u komt en met ons meepraat!

De sprekers

VVD Wethouder Arno Scheepers

Arno Scheepers heeft in Hilversum als wethouder de vernieuwing van het Stationsgebied in zijn portefeuille en vertelt u graag de details van de plannen die voorliggen;

Michel Huisman

Michel Huisman is een Nederlandse kunstenaar en uitvinder. Huisman noemt zichzelf morfoloog. Hij wil met zijn werk doordringen tot de ziel, die volgens hem de meest essentiële waarde in onze beschaving is. Michel is bedenker van het Maankwartier, waarmee hij in Heerlen het stadshart rond het stationsgebied op geheel eigen wijze een ziel heeft teruggegeven. Het project is met een budget van 200 miljoen euro het op vijf na grootste infrastructurele bouwproject van Europa. Om dat te realiseren is hij in staat gebleken alle partijen aan zijn idee te kunnen binden.

Hij zal op 8 november graag vertellen hoe hij dat gedaan heeft en wat wij van hem kunnen leren.

Agenda:

  • Inloop 20.00 uur
  • Aanvang 20.15 uur
    • Spreker 1: VVD Wethouder Arno Scheepers
    • Spreker 2: Kunstenaar en uitvinder Michel Huisman
  • Borrel 21.45 uur
  • Einde 22.30 uur

U kunt zich opgeven voor deze informatieavond via: secretaris@vvdhilversum.nl. We hopen u te verwelkomen op deze informele avond waar u met de wethouder en Michel Huisman in gesprek kunt gaan in de Raadzaal van ons mooie Hilversumse Raadhuis.