Word nu abonnee van de Gooische Liberale School (GLS). Via dit opleidingsplatform heb je de mogelijkheid om in een half jaar tijd zes trainingen te volgen van de Haya van Somerenstichting. Hoe meer trainingen je volgt hoe voordeliger ze per stuk worden. Bovendien krijg je voorrang bij aanmelden en een VIP-behandeling. Investeer in jouw toekomst (of in die van anderen) via dit nieuwe initiatief.

De GLS is een uniek concept in Nederland. De Hilversumse VVD en de VVD Gooise Meren werken hierin samen voor het aanbod van trainingen voor liberale doeners in ’t Gooi. Het eerste half jaar worden er zes officiële Haya trainingen aangeboden. In volgende seizoenen wordt het aanbod vergroot en is er meer maatwerk mogelijk. Door abonnee te worden krijg je niet alleen korting op de trainingen, je investeert ook nog eens in je eigen toekomst en de toekomst van het trainingsaanbod. Zo kunnen we bijvoorbeeld een studiereis (ééndaags) naar Brussel organiseren, of een bezoek aan het Binnenhof.

Abonnee worden van de GLS is voor de eerste zes maanden €170,-. Hiervoor krijg je zes trainingen, voorrang bij aanmelden en een grootst eindfeest. De trainingen zijn op zaterdag in Restaurant Heren Spyker, inclusief lunch. Zonder abonnement deelnemen aan een training kan ook en is €40,- per training, echter hebben abonnees voorrang bij grote belangstelling (en die is er al).
De trainingen en data zijn:

  1. Liberalisme I: Introductie, op zaterdag 26 januari 2019
  2. Presenteren I: de basis, op zaterdag 2 maart 2019
  3. Liberalisme II: Liberalisme in de praktijk, op zaterdag 30 maart 2019
  4. Debatteren I: de basis, op zaterdag 11 mei 2019
  5. Liberalisme III: Verdieping, op zaterdag 1 juni 2019
  6. Hoe werkt de Gemeenteraad?, op zaterdag 29 juni 2019

Aanmelden als abonnee kan via secretaris@vvdhilversum.nl. Een abonnement wordt niet automatisch verlengt. Per seizoen geeft u aan of u door wilt gaan als abonnee. Wilt u wel bijdragen aan opleidingen in ‘t Gooi maar heeft u zelf geen belangstelling voor het (huidige) trainingsaanbod is het abonnement ideaal om iemand te sponsoren, of om in aanmerking te komen voor exclusieve events.

Losse trainingen boekt u via MijnVVD.nl of eveneens te mailen naar secretaris@vvdhilversum.nl.

De Gooische Liberale School is hét opleidingsplatform voor de VVD Netwerken in ’t Gooi. Naast de losse trainingen en activiteiten is de GLS ook verantwoordelijk voor de organisatie van de VVD Masterclass Gooi- en Eemland.