Onze fractie

Frits Vogel
Frits VogelFractievoorzitter en woordvoerder Economie
Fractievoorzitter Frits Vogel is geboren en getogen in Hilversum en werkt in de financiële wereld. Sinds 2010 is hij raadslid voor de VVD Hilversum en heeft hij zich ingezet voor verkeer en cultuur. De komende jaren wil hij met zijn team vooral gaan voor een levendiger centrum, veiligheid in de wijken en een groeiende economie. Frits is bereikbaar op: 06-29028958.
Haitske van de Linde
Haitske van de LindeVicefractievoorzitter en woordvoerder RO en Wonen
Haitske van de Linde is raadslid namens de VVD Hilversum. Samen met Edwin Leenheer bemenst zij de commissie RO en Wonen. Zij neemt deel aan de raadswerkgroep Omgevingswet, de raadswerkgroep Vergaderen en de radenadviescommissie Crailo. Ook is zij vicefractievoorzitter. Naast haar werk in de raad is Haitske strategisch communicatieadviseur. Samen met haar gezin woont zij in het Zeeheldenkwartier in Hilversum-Zuid.
Haitske is te bereiken op: 06-28782000.
Hidde Fennema
Hidde FennemaRaadslid en woordvoerder Bereikbaarheid, parkeren en Duurzaamheid
Hidde Fennema is niet geboren, maar wel getogen in Hilversum. Ondernemer in de ICT en in de zorg, maatschappelijk betrokken en in de fractie verantwoordelijk voor de portefeuille Bereikbaarheid en Duurzaamheid. Daarnaast is hij ook commissievoorzitter. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in het Raadhuiskwartier. Hidde is bereikbaar op: 06-41389404.
Tobias Westerneng
Tobias WesternengRaadslid en woordvoerder Sport, Welzijn, en Werk en Inkomen
Tobias Westerneng is raadslid voor de VVD. Hij ging in Hilversum naar de middelbare school en ontdekte zijn passie voor (top-) sport bij de Hilversumse roeivereniging Cornelis Tromp. Tobias werkt als manager Marketingcommunicatie bij TopMondzorg in Hilversum. Zijn drie zoons voetballen bij Victoria en zelf roeit hij weer wekelijks op het Hilversums kanaal. Tobias zet zich in voor een vitaal Hilversum en is bereikbaar op 06-22449533.
Freek Reijmerink
Freek ReijmerinkRaadslid en woordvoerder Sociaal Domein
Freek Reijmerink is opgegroeid in Hilversum en werkzaam in de consultancy. Binnen de fractie is Freek verantwoordelijk voor het Sociaal Domein. Hij zet zich in voor het verbeteren van de toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de jeugdhulp en maatschappelijke ondersteuning voor alle inwoners die deze voorzieningen nodig hebben. Daarnaast is Freek ook plaatsvervangend commissievoorzitter. Freek is bereikbaar op: 06-22892483.
Ellis Zeeuw van der Laan
Ellis Zeeuw van der LaanRaadslid en woordvoerder Sociaal Domein
Ellis Zeeuw van der Laan is getogen in het Gooi en woont sinds 1998 in Hilversum, zij is commissielid zorg en samenleving. Van 2006 tot 2010 was zij al raadslid voor de VVD Hilversum. Zij zet zich met name in voor vrijheid, veiligheid en gelijke kansen in het sociaal domein en de maatschappelijke vraagstukken die in Hilversum spelen. Ellis is getrouwd, heeft 4 kinderen, is advocaat familie en jeugdrecht in Hilversum, en vrijwilliger voor PUM. Ellis is bereikbaar op 06-44838835.

Edwin Leenheer
Edwin LeenheerFractiesecretaris en commissielid RO
Edwin is fractiesecretaris en commissielid RO. Post voor de fractie mag naar fractie@vvdhilversum.nl. Edwin is bereikbaar op: 06-15252315.
Onze wethouders

Floris Voorink
Floris VoorinkWethouder
Arno Scheepers
Arno ScheepersWethouder
Arno is wethouder Beheer Openbare Ruimte & Begraven, Grondbeleid en Grondexploitaties, Buurten & Wijken en Gemeentelijk Vastgoed. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de projecten Stationsgebied en Crailo. Arno is geen onbekende in de Hilversumse politiek: van 2010 tot 2016 is hij raadslid voor de VVD geweest. Hij is Register Accountant en heeft 18 jaar in de financiële wereld gewerkt.

Contact over uw buurt?