Onze fractie

Frits Vogel
Frits VogelFractievoorzitter
Fractievoorzitter Frits Vogel is geboren en getogen in Hilversum en werkt in de financiële wereld. Sinds 2010 is hij raadslid voor de VVD Hilversum en heeft hij zich ingezet voor verkeer en cultuur. De komende jaren wil hij met zijn team vooral gaan voor een levendiger centrum, veiligheid in de wijken en een groeiende economie. Frits is bereikbaar op: 06-29028958.
Haitske van de Linde
Haitske van de LindeRaadslid
Haitske van de Linde is raadslid namens de VVD Hilversum en is tevens algemeen bestuurslid namens de VVD in het waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Elke eerste zaterdag van de maand om 14u houdt zij een spreekuur in de Jonge Haan voor iedereen die een vraag heeft over Hilversumse of waterschapsaangelegenheden. Haitske is daarnaast te bereiken op: 06-28782000.
Diana van Daalen
Diana van DaalenFractiesecretaris
Diana van Daalen is raadslid voor de VVD Hilversum en fractiesecretaris. Zij woont en werkt in Hilversum en haar kinderen gaan er naar de middelbare school. Zij houdt zich bezig met het sociaal domein. Betere en efficiëntere zorg en welzijn voor iedereen. Diana is bereikbaar op 06-17893949.
Ruud Verkuijlen
Ruud VerkuijlenRaadslid
Ruud heeft als commissaris bij de politie een schat aan ervaring als het gaat om veiligheid. In zijn eerste termijn als raadslid heeft hij er onder meer voor zorggedragen dat 1.400 Hilversummers in 140 Whatsapp-groepen een actieve bijdrage aan de veiligheid in hun wijk leveren en dat er jeugdboa’s zijn aangesteld om jeugdoverlast te voorkomen. In zijn tweede termijn als raadslid is hij naast woordvoeder veiligheid en handhaving, voorzitter van de agendacommissie en voorzitter van de raadscommissie samenleving. Landelijk is hij actief als voorzitter van het thematisch netwerk Justitie en Veiligheid waarbij hij in nauw contact staat met de VVD Kamerleden in Den Haag rond dit thema. Ruud is bereikbaar op: 06-51519629.
Hidde Fennema
Hidde FennemaRaadslid
Hidde Fennema is niet geboren, maar wel getogen in Hilversum. Ondernemer in de ICT, maatschappelijk betrokken en in de fractie verantwoordelijk voor de portefeuille Bereikbaarheid en Duurzaamheid. Daarnaast is hij ook plaatsvervangend commissievoorzitter. Hidde is bereikbaar op: 06-41389404.
Tobias Westerneng
Tobias WesternengRaadslid
Tobias Westerneng is raadslid voor de VVD. Hij ging in Hilversum naar de middelbare school en ontdekte zijn passie voor (top-) sport bij de Hilversumse roeivereniging Cornelis Tromp. Tobias werkt als manager Marketingcommunicatie bij TopMondzorg in Hilversum. Zijn drie zoons voetballen bij Victoria en zelf roeit hij weer wekelijks op het Hilversums kanaal. Tobias zet zich in voor een vitaal Hilversum en is bereikbaar op 06-22449533.
Edwin Leenheer
Edwin LeenheerFractiemedewerker
Sven Tulner
Sven TulnerFractiemedewerker

Onze wethouders

Floris Voorink
Floris VoorinkWethouder
Arno Scheepers
Arno ScheepersWethouder

Contact over uw buurt?