Naast het wekelijkse vragenuur van Haitske van de Linde start de VVD Hilversum vanaf aankomende week een contactpunt via WhatsApp om haar bereikbaarheid te vergroten en eventuele drempels weg te nemen.

De VVD Hilversum is na e-mail, Twitter, Facebook en het vragenuur nu ook bereikbaar via WhatsApp voor alle Hilversummers met vragen over de gemeente. De tijd van langzame en ouderwetse communicatie is voorbij, wie anno 2016 een politiek probleem wil delen is nu nog slechts een WhatsAppbericht verwijderd van snel contact met de VVD Hilversum.

Na het succes van de Whatsapp buurtpreventie-groepen, mede dankzij de inzet van raadslid Ruud Verkuijlen, ontstond het idee om ook als fractie bereikbaar te zijn via WhatsApp. Aangezien de wereld steeds meer met elkaar in contact staat en sneller communiceert kan de VVD Hilversum als lokale politieke partij daarin niet achterblijven. Wij willen als fractie zo goed mogelijk bereikbaar zijn voor alle Hilversummers, en gebruiken daarvoor alle gangbare vormen van social media en moderne communicatiemiddelen.

WhatsApp is hét communicatiemiddel van tegenwoordig en dus moet ook de VVD Hilversum hierop te bereiken zijn. U kunt ons op WhatsApp vinden via het telefoonnummer 06-22892483, hier bereikt u in eerste instantie de fractiesecretaris, zoals dat ook zou zijn als u de fractie mailt. Heeft u gerichte vragen aan een van mijn collega’s? De contactgegevens van alle fractieleden kunt u vinden op onze pagina over de raadsfractie.

Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren en terugkoppeling te geven op de gestelde vragen. Gebruikt u geen WhatsApp dan kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Freek Reijmerink
Fractiesecretaris VVD Hilversum