Na een spannende verkiezingsavond kan na het tellen van alle stemmen de balans worden opgemaakt. Voor de VVD is duidelijk dat we op de weg terug zijn. Zowel in Hilversum, de Provincie Noord Holland als ook landelijk zijn we de grootste partij geworden. Dit is een enorme prestatie in een tijd dat de VVD verantwoordelijkheid neemt om ons land toekomstbestendig te maken. Het geeft ook een stimulans aan al de bestuurders, volksvertegenwoordigers en vrijwilligers om zich met overtuiging in te blijven zetten voor de idealen van de VVD.

Voor de Provincie betekent dit dat we op een constructieve manier verder gaan met het versterken van Noord Holland. De VVD fractie in Hilversum kijkt uit naar een constructieve samenwerking met de VVD Statenfractie van Noord Holland om de economische potentie van de provincie verder te versterken en de bereikbaarheid te vergroten. Dit moet leiden tot meer werkgelegenheid en ruimte  voor iedere burger die zijn kansen wil pakken.

Ook in Hilversum is de VVD weer de grootste partij. Voor de VVD fractie van Hilversum is dit een grote stimulans om door te gaan met de plannen die wij maken ter versterking van de economie van Hilversum. Ook blijven wij ons inzetten voor het verbeteren van de financiële positie  van Hilversum  en het verlagen van de lasten voor onze inwoners.

De VVD Hilversum houdt koers

Frits Vogel
Fractievoorzitter VVD Hilversum