Graag nodigen wij alle belangstellenden uit voor de kick off van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Wij starten deze campagne met een VVD Café dat wordt verzorgd door Arno Scheepers. Na een korte presentatie en uiteraard gelegenheid tot vragen stellen, kunt u onder het genot van een vrijdagmiddagborrel napraten. U bent van harte welkom!

VVD Café Financiën – 13 februari – 20:00u – Met liefde voor het huishoudboekje

Het huishoudboekje van onze mooie gemeente. Het blijft ontzettend belangrijk, zeker voor dé partij die staat voor financiële degelijkheid. Want de risico’s op verliezen, meer schulden en hoge belastingen blijven op de loer liggen.

Arno Scheepers, VVD raadslid en ‘financieel geweten’ van de raad vertelt hoe de gemeente de volgende uitdagingen het hoofd heeft geboden:

Hoe kan het dat de gemeentebelastingen afgelopen vier jaar nauwelijks zijn gestegen, ondanks enorme bezuinigingen?
Hoe kan het dat de schulden beginnen te dalen, ondanks enorme kortingen uit Den Haag?
Hoewel op de goede weg, zijn we er hiermee natuurlijk niet. Op de Hilversumse balans staan helaas nog altijd te veel schulden. Vandaar dat Arno Scheepers namens de VVD het voorstel doet om elk jaar 1% van de Hilversumse inkomsten te gebruiken om structureel schulden af te lossen.

Naast de gebruikelijke gemeentetaken komen er veel nieuwe zorgtaken op onze gemeente af. Ook dan moet Hilversum het hoofd boven water houden. Maar hoe doen we dat? In ieder geval niet door enkel schulden af te lossen, je moet ook investeren. Actief investeren in het centrum en de Hilversumse ondernemers.

De VVD richt zich op de toekomst! Over al deze zaken en meer vertelt Arno tijdens dit VVD-café: Met liefde voor het huishoudboekje.

Benieuwd naar meer oplossingen en ideeën? Kom dan op 13 februari om 20.00u naar het campagne-centrum van de VVD in het hart van Hilversum voor een solide en realistisch financieel geluid, gepresenteerd door Arno Scheepers.

Na een korte presentatie en uiteraard gelegenheid tot vragen stellen, kan iedereen onder het genot van een vrijdagmiddagborrel napraten. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie: campagne@vvdhilversum.nl