Na moeilijke jaren gaat het weer beter met ons land. De economie groeit. De woningmarkt trekt aan. Steeds meer mensen vinden een baan. Ook zien steeds meer ondernemers hun omzet groeien. De criminaliteit, een speerpunt van de VVD, daalt en de zorg wordt beter en betaalbaar.

Wij willen dat mensen een baan kunnen vinden en in vrijheid en zelfstandigheid kunnen leven. Na jaren van crisis en toenemende werkloosheid keert het tij. Het begrotingstekort neemt significant af, de export groeit, de woningmarkt trekt aan en ook het consumentenvertrouwen is verbeterd.

Niet veilig is niet vrij. Daarom vinden wij veiligheid zo belangrijk. Daders niet meer als slachtoffer behandelen. De pakkans vergroten en strenger straffen. De ontwikkeling is duidelijk. Nederland wordt door VVD beleid steeds veiliger.

De kosten in de zorg zijn de afgelopen decennia geëxplodeerd en als we niets deden, zouden wij in 2040 bijna de helft van ons inkomen kwijt zijn geweest. Maar de VVD heeft op tijd ingegrepen.  We liggen weer op koers.

Ook in Hilversum zien we dat het duidelijk beter gaat. Met dank aan de VVD. De afgelopen jaren hebben we keihard gewerkt aan een financieel gezond, veilig, ondernemend Hilversum met efficiënte zorg dichtbij mensen.  En met succes.

Ons land ligt weer op koers. En daar hebben we allemaal offers voor gebracht. We moeten nu doorzetten. Kies voor rust, duidelijkheid  en stabiliteit op koers naar een vrij, veilig en welvarend Nederland.

Stem 18 maart VVD. Een belangrijke stem, want u stemt niet alleen voor provinciale Staten, waar onze Hilversumse Elisabeth Post als Lijsttrekker ook koers kan houden in de Provincie, maar indirect voor de Eerste Kamer. Ook kunt u 18 maart stemmen voor de waterschapverkiezingen waar de Hilversumse Haitske van de Linde zich actief wil inzetten voor droge voeten en gezond financieel beleid bij het Waterschap Amstel , Gooi en Vechtstreek.

Ik reken op U!

Frits Vogel

Fractievoorzitter VVD-Hilversum