Graag nodigen wij u uit voor een discussieavond met een voor de VVD belangrijk thema; veiligheid. Korte presentaties zullen afgewisseld worden door discussie, met als afsluiter een gezellige borrel. U bent van harte welkom!

VVD Café ‘Samen actief voor Veiligheid’ – 19 februari – 20:00u

  • Geen inbraken die uw thuiskomst van vakantie verpesten!
  • Onze dochters en zonen moeten veilig en vrij over straat kunnen!
  • Opa of oma mogen niet van hun mobieltje beroofd worden en moeten ook geen last hebben van dieven met babbeltrucs!

Veilige samenleving
De VVD Hilversum wil een veilige samenleving, want vrijheid bestaat bij de gratie van veiligheid. Voor echte veiligheid moeten we ons samen inzetten. Dat is het uitgangspunt. Mensen die de regels overtreden worden stevig aangepakt, daar zet de VVD in de gemeenteraad op in. Tegelijkertijd gelooft de VVD in actieve betrokkenheid van burgers bij het creëren en behouden van veiligheid.

Zoals gezegd; veiligheid creëren we samen en daarom willen we graag met u in gesprek!

  • Soms heiligt een doel de middelen. De camera’s op de Groest leveren een nuttige bijdrage en moeten blijven.
  • Alcohol heeft onacceptabel sterke effecten op het onvolgroeide brein, daarnaast is er bij geweld vaak drank in het spel. De VVD is dan ook een voorstander van het alcoholverbod voor jongeren onder 18 jaar.
  • Slachtoffers van misdrijven hebben de mogelijkheid om schade op daders te verhalen. De VVD vindt dat we daar actief gebruik van moeten maken en wil mensen daar waar nodig in ondersteunen.
  • Dankzij ontwikkelingen op het gebied van ICT en sociale media kun je inwoners actiever betrekken bij het creëren en behouden van een veilige samenleving. Initiatieven als Amber Alert verdienen onze lof.

Over deze punten wisselen we graag met u van gedachten. Doet u mee? Kom dan op woensdag 19 februari om 20.00 naar het campagnecentrum van de VVD in het hart van Hilversum (Kerkstraat 83).

Het VVD Café – Samen actief voor Veiligheid wordt mede gepresenteerd door Ruud Verkuijlen. Gastspreker is plaatsvervangend chef van het politiedistrict Hilversum, de heer Leo Douven. Hij zal ingaan op de actuele veiligheid in Hilversum.