Het winkelend publiek wordt de komende weken verrast door een team van de VVD Hilversum in verband met de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart aanstaande. Vanuit de VVD-campagnewinkel in de Kerkstraat zullen teams onder meer op de Gijsbrecht, Kerkelanden, de Meent, het centrum en Seinhorst aandacht vragen voor het liberale geluid in de Hilversumse gemeenteraad.

Lijsttrekker Frits Vogel (rechts op de foto, naast raadslid Arno Scheepers -midden- en kandidaat raadslid Freek Reijmerink) vindt het flyeren het leukste onderdeel van het campagne voeren: “Het directe contact met de kiezer spreekt me enorm aan en is altijd weer leerzaam. En ik ontmoet natuurlijk niet alleen mensen die VVD-stemmen. Ook kiezers die kritiek hebben op ons beleid spreek ik graag, als is het maar om onze standpunten uit te kunnen leggen”.

De komende weken zijn de teams tijdens winkeltijden actief. Iedereen is van harte welkom in onze campagnewinkel in de Kerkstraat 83 waar de koffie klaar staat en we voor de kleintjes een prachtige ballon hebben.